AL UW KUNSTSTOFPRODUCTEN OP MAAT

Rotech, hét adres voor rotatiegieten in België

Een kunststof product(onderdeel) op maat, met een buitengewone bestendigheid, een licht gewicht en een niet te evenaren vormvrijheid. Het zijn maar enkele unieke troeven van rotatiegieten of vormgieten, een productieproces dat Rotech als geen ander beheerst. En dat dankzij jarenlange ervaring, gespecialiseerde knowhow en de modernste machines.

Toch zijn wij veel meer dan uw partner voor rotatievormen. Wij zijn de onmisbare schakel die uw ideeën concretiseert. De betrokken partij die oplossingen aanreikt voor uw ontwerpuitdagingen. En de betrouwbare compagnon die het onmogelijke mogelijk maakt.


Van bloempot tot blustank. Van verwarmingsbuis tot veiligheidskegel. Haast elk (industrieel) ontwerp kan via kunststof rotatiegieten worden gerealiseerd. Zo geeft Rotech letterlijk en figuurlijk vorm aan efficiëntie en veiligheid. Aan functionaliteit en duurzaamheid.

En bovenal: aan de toekomst. Want de producten die wij rotomoulding gaan generaties mee én de grondstoffen zijn ook nog eens makkelijk te recycleren.

Rotech is onderdeel van de DS Plastics Group.